20+ Makkelijke slowcooker recepten

Slowcooker recepten kunnen af en toe bestaan uit 30 verschillende ingrediënten, waarbij je 19 stappen moet volgen. Af en toe is dat niet precies wat je zoekt. Soms wil je gewoon makkelijke slowcooker recepten, met een korte bereidingstijd. Wat je snel in de slowcooker doet en daarna niet meer naar om hoeft te kijken. Dan is vandaag je lucky day, wij hebben namelijk de makkelijkste slowcooker recepten voor je opgesomd.

Makkelijke slowcooker recepten

Af en toe heb je geen zin in lastige recepten met 300 verschillende kruiden en waar je 30 verschillende stappen moet doorlopen om tot een goed gerecht te komen. Om deze reden hebben we een lijst met eenvoudige slowcooker recepten opgesteld, zodat jij gewoon ergens op de dag je slowcooker binnen 15 minuten kan opzetten, en dan mag wachten totdat het avondeten klaar is. Zo gemakkelijk kan het eenmaal zijn.

Lekker en makkelijke slowcooker recepten

Vaak is het idee dat moeilijke recepten een stuk lekkerder zijn dan eenvoudige slowcooker recepten. Dit kan ook zeker zo zijn, als je ergens meer moeite in stopt, dan kan dat ook zeker zijn vruchten af te werpen. Maar tegelijkertijd hoeft dat niet te betekenen dat eenvoudige slowcooker recepten minder lekker zijn. Deze kunnen namelijk net zo lekker zijn! Zeker als je ze op de goede manier volgt, dan kunnen de recepten erg goed worden.

Makkelijke slowcooker bolognese saus

Bolognese saus uit de slowcooker is een van de recepten waarbij je zou kunnen denken dat het een lastig recept is, maar wat eigenlijk juist erg gemakkelijk is om te maken. Hierbij heb je een recept waarbij je snel even moet bakken, maar daarna alles in de slowcooker kan stoppen en maar hoeft te wachten. Hierna is deze binnen een aantal uur klaar en heb je heerlijke saus op tafel staan. Heel lekker om te combineren met een pasta, en is niet te onderscheiden van de italiaanse versie van de bolognese saus.

Beoordelen en insturen van jouw recepten

Het is moeilijk om te bepalen wat je vanavond in jouw slowcooker gaat maken. Heb jij een van de eenvoudige recepten geprobeerd? Geef deze dan een beoordeling, dan help je andere personen ook met kiezen. Zo blijven we bouwen aan een grote en heerlijke slowcooker community.