Eenpansgerecht slowcooker

Bekijk hier alle eenpansgerechten uit de slowcooker. Maak het jezelf makkelijk en ga voor een gerecht uit een pan. We hebben de beste voor jou uitgekozen, dus kies en geniet.

Rendang slowcooker

Een traditioneel indonesisch gerecht op een gemakkelijke manier Rendang is een traditioneel Indonesisch gerecht waarbij…

Lees meer

Wat is een eenpansgerecht slowcooker

Een eenpansgerecht uit de slowcooker is een gerecht wat maar in een pan bereid hoeft te worden. Alles gaat in dezelfde pan, waardoor niet meerdere pannen nodig zijn om dit te kunnen doen. In de slowcooker is dit ideaal, omdat je alles in een keer in de slowcooker stopt, en dan een aantal uur laat slowcooken om vervolgens te wachten tot het klaar is. Hierom is een slowcooker ideaal voor een eenpansgerecht.

Waarom eenpansgerecht slowcooker?

Een eenpansgerecht is ideaal voor meerdere redenen. Zodra je jouw ingrediënten in de slowcooker hebt gedaan, is het even afwachten totdat het gerecht klaar is. Nadat je een aantal uur hebt gewacht, is het gerecht volledig klaar om te eten. Je hoef verder geen rekening te houden met andere bijgerechten die je ernaast moet maken. Als je een timer hebt, dan is het eten daadwerkelijk klaar op het moment dat de timer afgaat. Ideaal toch!

Geen afwas met eenpansgerechten uit de slowcooker

Nog een bijkomend voordeel is dat er geen verdere afwas is buiten de slowcooker zelf. Je hoeft geen pannen schoon te maken, terwijl als je nog iets er langs moet koken, zoals pasta of rijst, dan moet je daar de pan ook nog afwassen. Nog een bijkomend voordeel van een eenpansgerecht uit de slowcooker.

Favoriete eenpansgerecht slowcooker

We hebben alle eenpansgerechten uitgeprobeerd. Hierbij hebben we gekeken naar bovenstaande voordelen en hebben we bepaald welke onze favoriete eenpansgerechten zijn. Een van de favoriete eenpansgerechten is de risotto slowcooker. Deze is heerlijk en ideaal, maar tegelijkertijd ook nog wel redelijk orgineel. Je bent niet gewend om een een risotto uit de slowcooker te maken. Daarnaast hebben we nog een aantal andere favoriete, zoals:

Heb jij ook een favoriet eenpansgerecht uit de slowcooker? Laat het ons vooral weten, dan kunnen we die ook toevoegen aan het lijstje.

Andere categorieën

We hebben ook vele andere categorieën samengesteld voor jou, dus neem daar ook vooral een kijkje. Kijk bijvoorbeeld op: