Russell Hobbs 3.5 Liter Chalkboard review

Russell Hobbs 3.5 Liter Chalkboard

Russell Hobbs 6 liter is een Brits merk, dat bekend staat om haar keukenapparatuur. Onder deze keukenapparatuur verkopen ze ook de slowcookers. Deze zijn redelijk populair in Nederland, vanwege de geavanceerde mogelijkheden en het makkelijk in gebruik hebben.

Russell Hobbs 3.5 Liter ChalkboardScore
Grootte3.5L
Vermogen200W
Programma’s/standenLOW, HIGH & Warm
MateriaalAluminium
PrijsklasseMedium
VaatwasserbestendigNee
Uitneembare binnenkantJa
BedieningsgemakEenvoudig
Beoordeling4.6/5

Prijs/kwaliteit Russell Hobbs 3.5 Liter Chalkboard

Deze Russell Hobbs slowcooker is een genot om naar te kijken op het aanrecht. Maar dat maakt de slowcooker wel iets prijziger. Hij heeft niet al te veel poespas op het apparaat zelf zitten, wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk te bedienen is. Hij doet precies waarvoor die het moet doen. Qua prijs/kwaliteit scoort deze slowcooker gemiddeld daardoor.

Duurzaamheid

Een slowcooker is in het algemeen redelijk duurzaam. Met de energieprijzen is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden uiteraard. De {model} verbruikt 200W, wat lager is dan het gemiddelde. Hierdoor is de Russell Hobbs 3.5 liter slowcooker iets duurzamer dan de gemiddelde slowcooker. Dit is een goed teken.

Materiaal Russell Hobbs 3.5 Liter Chalkboard

Dit model is gemaakt met een aluminium binnenkant. Dit heeft verschillende voordelen, namelijk dat het een stevige pan is. De pan kan dan ook gemakkelijk tegen een stootje, maar kijk uit dat. de pan niet deukt. Dit zou zonde zijn en kan ervoor zorgen dat de pan niet meer in het geheel past. Daarnaast zorgt de aluminium binnenkant ervoor dat de pan in de oven kan, maar ook op het fornuis. Hiermee kan je vlees van tevoren braden, zonder dat je een andere pan hoeft te gebruiken. Dit scheelt weer in de afwas!

Daarnaast heeft de slowcooker een glazen deksel, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kan kijken. Hierdoor kan je zien of het goed gaat met jouw gerecht. Daarnaast beschikt het over een antislip onderkant, die zorgt dat de pan goed blijft staan. En rubbere grip waarbij je jouw handen niet hoeft te branden.

Beoordeling Russell Hobbs 3.5 Liter Chalkboard

Het is een mooie slowcooker, doet goed wat een slowcooker moet doen. Verder heeft het weinig poespas erop zitten waardoor die eenvoudig te bedienen is. Verder zit deze iets hoger in de prijsklasse vanwege de looks, maar ondanks dat scoort de slowcooker nog steeds een 4.6 op de schaal van 5.

Opvallend

Opvallend aan deze slowcooker is dat je erop kan schrijven met een krijtje. Je hoeft niet meer door het hele huis te schreeuwen wat je gaat eten vanavond, iedereen kan het direct op de pan zelf zien. Of je zet een waarschuwingsbericht op dat de deksel er niet af mag. Het biedt leuke, maar ook praktische mogelijkheden.

Soortgelijke slowcookers

Waar letten we op bij het beoordelen van een slowcooker?

Bij het beoordelen van slowcookers zijn er verschillende onderdelen waarop we de slowcooker scoren. Allereerst zijn het bovenstaande onderdelen, zoals duurzaamheid, de functies die de slowcooker bezit. Dit zijn allemaal onderdelen die we hard kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een aantal subjectieve onderdelen. Hierbij kijken we naar onze eigen ervaringen met de slowcooker, maar ook hoe andere de slowcooker ervaren. Hierbij speuren we heel het internet af om voor jou de juiste review en betrouwbare review neer kunnen zetten. Heb je nog vragen? Stel ze graag.