Russell Hobbs Searing 3,5 Liter review

Russell Hobbs Searing 3,5 Liter

Russell Hobbs 6 liter is een Brits merk, dat bekend staat om haar keukenapparatuur. Onder deze keukenapparatuur verkopen ze ook de slowcookers. Deze zijn redelijk populair in Nederland, vanwege de geavanceerde mogelijkheden en het makkelijk in gebruik hebben.

Russell Hobbs Searing 3,5 LiterScore
Grootte3.5L
Vermogen200W
Programma’s/standenLOW, HIGH & Warm
MateriaalAluminium
PrijsklasseMedium
VaatwasserbestendigNee
Uitneembare binnenkantJa
BedieningsgemakEenvoudig
Beoordeling4.7/5

Prijs/kwaliteit Russell Hobbs Searing 3,5 Liter

Qua prijs/kwaliteit is de Russell Hobbs slowcooker goed. Het scoort bovengemiddeld vanwege de scherpe prijs en de kwaliteit die het levert. Hierdoor staat het te boeken als een goede slowcooker.

Duurzaamheid

Een slowcooker is in het algemeen redelijk duurzaam. Met de energieprijzen is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden uiteraard. De {model} verbruikt 200W, wat lager is dan het gemiddelde. Hierdoor zal deze slowcooker voor een minder hoge energierekening zorgen dan gemiddelde slowcooker. Ook wel belangrijk.

Materiaal Russell Hobbs Searing 3,5 Liter

De Russell Hobbs Searing 3,5 Liter is gemaakt met een aluminium binnenkant. Dit heeft verschillende voordelen, namelijk dat het een stevige pan is. De pan kan dan ook gemakkelijk tegen een stootje, maar kijk uit dat. de pan niet deukt. Dit zou zonde zijn en kan ervoor zorgen dat de pan niet meer in het geheel past. Daarnaast zorgt de aluminium binnenkant ervoor dat de pan in de oven kan, maar ook op het fornuis. Hiermee kan je vlees van tevoren braden, zonder dat je een andere pan hoeft te gebruiken. Dit scheelt weer in de afwas!

Daarnaast heeft de slowcooker een glazen deksel, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kan kijken. Hierdoor kan je zien of het goed gaat met jouw gerecht. Daarnaast beschikt het over een antislip onderkant, die zorgt dat de pan goed blijft staan. En rubbere grip waarbij je jouw handen niet hoeft te branden.

Beoordeling Russell Hobbs Searing 3,5 Liter

De beoordeling van deze slowcooker is zeer goed. Vanwege de scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en het eenvoudige bedieningsgemak krijgt het een beoordelingen van 4.7 op een schaal van 5.

Opvallend

Opvallend is dat deze slowcooker als een van de weinige niet in de vaatwasser kan. Dat is niet goed voor de pan, waardoor je deze moet afwassen wil je dezelfde kwaliteit behouden. Opzich niet erg, maar wel opvallend.

Soortgelijke slowcookers

Waar letten we op bij het beoordelen van een slowcooker?

Bij het beoordelen van slowcookers zijn er verschillende onderdelen waarop we de slowcooker scoren. Allereerst zijn het bovenstaande onderdelen, zoals duurzaamheid, de functies die de slowcooker bezit. Dit zijn allemaal onderdelen die we hard kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een aantal subjectieve onderdelen. Hierbij kijken we naar onze eigen ervaringen met de slowcooker, maar ook hoe andere de slowcooker ervaren. Hierbij speuren we heel het internet af om voor jou de juiste review en betrouwbare review neer kunnen zetten. Heb je nog vragen? Stel ze graag.