Tristar VS-3915 Slowcooker – review

Tristar Slowcooker

Een van de bekendste slowcooker is de Tristar VS-3915. Dit model is zo bekend vanwege de hoge prijs/kwaliteit verhouding. Dit zorg ervoor dat het een eenvoudig instapmodel is, waarbij het gebruiksgemak heel erg eenvoudig is. Vlees erin, knop omdraaien en even wachten en het gerecht is klaar. Ideaal voor beginners. Ben je op zoek naar een geavanceerde slowcooker, dan kan je beter naar een ander model zoeken.

Tristar VS-3915 SlowcookerScore
Grootte3.5L
Vermogen180W
Programma’s/standenLOW, HIGH & Warm
MateriaalKeramisch
PrijsklasseLaag
VaatwasserbestendigJa
Uitneembare binnenkantJa
BedieningsgemakEenvoudig
Beoordeling4.6/5

Prijs/kwaliteit Tristar Slowcooker

Op het gebied van prijs/kwaliteit is dit model een van de beste in de categorie. De slowcooker siert zichzelf in de eenvoud van tussen alle complexe slowcookers en is daarom een van de beste instapmodellen die er is. Qua prijs zit het ook heel erg aan de onderkant van het segment. De slowcooker is zelf erg betrouwbaar, vandaar de hoge score op prijs/kwaliteit.

Duurzaamheid Tristar VS-3915 Slowcooker

Een slowcooker is in het algemeen redelijk duurzaam. Met de energieprijzen is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden uiteraard. De Tristar VS-3915 Slowcooker verbruikt 180W, wat lager is dan het gemiddelde. Dit zonder dat het enige kracht verliest tijdens het gebruiken van de slowcooker. Dus naast dat de slowcooker in het lage prijssegment zit, is de slowcooker ook een van de goedkoopste in het gebruik vanwege het lage stroomverbruik.

Materiaal Tristar VS-3915 Slowcooker

De Tristar VS-3915 Slowcooker is gemaakt met een keramische binnenkant. Dit zorgt ervoor dat de pan stevig aanvoelt en niet makkelijk breekt, maar zorg er wel voor dat je er voorzichtig mee omgaat. Een van de voordelen van een keramische pan is dat je deze ook in de oven kan zetten. Hierdoor hoef je eten niet om te gooien wanneer je met een recept bezig bent wat ook in de oven kan.

Daarnaast heeft de slowcooker een glazen deksel, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kan kijken. Hierdoor kan je zien of het goed gaat met jouw gerecht. Daarnaast beschikt het over een antislip onderkant, die zorgt dat de pan goed blijft staan. En rubbere grip waarbij je jouw handen niet hoeft te branden.

Beoordeling Tristar VS-3915 Slowcooker

De slowcooker siert zichzelf in de eenvoud. Het doet wat het moet doen, zonder al te veel poespas. Het heeft verder geen bijzonder design, geen bijzondere functies en om deze reden heeft het een beoordeling gekregen van 4.5/5. Dit is omdat het precies doet wat de slowcooker zou moeten doen, en hiermee het perfecte instapmodel is wanneer je wilt beginnen met slowcooken.

Opvallendheden

Wat opvallend is aan dit model slowcooker is dat het overal scoort in het laagsegment, en dat juist erg positief is. Het heeft een lage prijs, laag verbruik en het is eenvoudig te gebruiken. In conclusie is het dus een zeer eenvoudige slowcooker, die doet wat het moet doen.

Soortgelijke slowcookers

Waar letten we op bij het beoordelen van een slowcooker?

Bij het beoordelen van slowcookers zijn er verschillende onderdelen waarop we de slowcooker scoren. Allereerst zijn het bovenstaande onderdelen, zoals duurzaamheid, de functies die de slowcooker bezit. Dit zijn allemaal onderdelen die we hard kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een aantal subjectieve onderdelen. Hierbij kijken we naar onze eigen ervaringen met de slowcooker, maar ook hoe andere de slowcooker ervaren. Hierbij speuren we heel het internet af om voor jou de juiste review en betrouwbare review neer kunnen zetten. Heb je nog vragen? Stel ze graag.