MOA Slowcooker – 6,5 liter review

MOA Slowcooker

MOA slowcooker staat garant voor een aantrekkelijk design. Het maakt slowcookers aantrekkelijk, niet enkel het eten wat erin zit. Zo zorg je dat er op jouw aanrecht een nieuwe blikvanger staat die er ook mag zijn. Afkomstig uit Nederland.

MOA Slowcooker – 6,5 literScore
Grootte6.5L
Vermogen290W
Programma’s/standenLOW, HIGH & Warm
MateriaalAluminium
PrijsklasseMedium
VaatwasserbestendigJa
Uitneembare binnenkantJa
BedieningsgemakMoeilijk
Beoordeling4.5/5

Prijs/kwaliteit MOA Slowcooker

De prijs/kwaliteit verhouding van de MOA Slowcooker is goed in verhouding. Het prijs ligt in het gemiddelde segment en de kwaliteit zit daar ook ongeveer. Daarnaast ziet de MOA er goed uit, wat ook zeker meeweegt in deze beoordeling.

Duurzaamheid MOA Slowcooker

Een slowcooker is in het algemeen redelijk duurzaam. Met de energieprijzen is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden uiteraard. De MOA verbruikt 290W, wat hoger is dan het gemiddelde. Daarmee zit het verbruik als een van de hoogste van het hele segment, waar het gemiddelde rond de 200-220W zit.

Materiaal MOA Slowcooker – 6,5 liter

De MOA Slowcooker – 6,5 liter is gemaakt met een aluminium binnenkant. Dit heeft verschillende voordelen, namelijk dat het een stevige pan is. De pan kan dan ook gemakkelijk tegen een stootje, maar kijk uit dat. de pan niet deukt. Dit zou zonde zijn en kan ervoor zorgen dat de pan niet meer in het geheel past. Daarnaast zorgt de aluminium binnenkant ervoor dat de pan in de oven kan, maar ook op het fornuis. Hiermee kan je vlees van tevoren braden, zonder dat je een andere pan hoeft te gebruiken. Dit scheelt weer in de afwas!

Daarnaast heeft de slowcooker een glazen deksel, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kan kijken. Hierdoor kan je zien of het goed gaat met jouw gerecht. Daarnaast beschikt het over een antislip onderkant, die zorgt dat de pan goed blijft staan. En rubbere grip waarbij je jouw handen niet hoeft te branden.

Beoordeling MOA Slowcooker

Dit model slowcooker krijgt een beoordeling van 4.5 op de schaal van 5. Dit krijgt de slowcooker door middel van de afweging van alle bovengenoemde factoren. Het scoort goed op verschillende vlakken, ziet er goed uit, maar ten opzichte van andere slowcookers is het energieverbruik erg hoog.

Opvallend voor MOA Slowcooker – 6,5 liter

Er zijn twee opvallende eigenschappen van de MOA slowcookers. Allereerst is het opvallend dat MOA een volledig Nederlands merk is. De slowcookers worden gemaakt in Nederland, wat ze een stuk betrouwbaarder maken dan wanneer deze uit goedkope productielanden komen. Ten tweede, hebben we al een aantal keer benoemd, maar de slowcookers zien er ook erg goed uit.

Soortgelijke slowcookers

Waar letten we op bij het beoordelen van een slowcooker?

Bij het beoordelen van slowcookers zijn er verschillende onderdelen waarop we de slowcooker scoren. Allereerst zijn het bovenstaande onderdelen, zoals duurzaamheid, de functies die de slowcooker bezit. Dit zijn allemaal onderdelen die we hard kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een aantal subjectieve onderdelen. Hierbij kijken we naar onze eigen ervaringen met de slowcooker, maar ook hoe andere de slowcooker ervaren. Hierbij speuren we heel het internet af om voor jou de juiste review en betrouwbare review neer kunnen zetten. Heb je nog vragen? Stel ze graag.