Gusta Slowcooker – 3,5L review

Gusta Slowcooker

Gusta slowcooker is een van de meest stijlvolle is zijn klasse, maar het levert daarbij wel wat praktische functies in. De keramische deksel is een mooi voorbeeld hiervan. Het ziet er stijlvol uit, maar je kan er niet doorheen kijken.

Gusta Slowcooker – 3,5LScore
Grootte3.5L
Vermogen210W
Programma’s/standenLOW, HIGH & Warm
MateriaalKeramisch
PrijsklasseMedium
VaatwasserbestendigJa
Uitneembare binnenkantJa
BedieningsgemakEenvoudig
Beoordeling4.1/5

Prijs/kwaliteit Gusta Slowcooker – 3,5L

De Gusta slowcooker scoort qua prijs/kwaliteit gemiddeld. Het is een zeer mooie slowcooker, en de prijs zit in de middenklasse. Als we dan gaan kijken naar de kwaliteit, zit deze ongeveer in het wat lager segment, maar dit wordt weer gecompenseerd met de looks die er op jouw aanrecht staan. Al met al wordt alles deels bij elkaar weggestreept en scoort op prijs/kwaliteit gemiddeld

Duurzaamheid Gusta Slowcooker – 3,5L

Een slowcooker is in het algemeen redelijk duurzaam. Met de energieprijzen is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden uiteraard. De {model} verbruikt 210W, wat ongeveer gemiddeld is. Het gemiddelde van alle slowcooker ligt tussen de 200 en220W. Met de Gusta zul je dus niet voor onverwachte kosten gaan staan met een torenhoge energierekening.

Materiaal Gusta Slowcooker – 3,5L

De Gusta Slowcooker is gemaakt met een keramische binnenkant. Dit zorgt ervoor dat de pan stevig aanvoelt en niet makkelijk breekt, maar zorg er wel voor dat je er voorzichtig mee omgaat. Een van de voordelen van een keramische pan is dat je deze ook in de oven kan zetten. Hierdoor hoef je eten niet om te gooien wanneer je met een recept bezig bent wat ook in de oven kan.

Daarnaast heeft de slowcooker een kermaische deksel, dit zorgt ervoor dat je niet gemakkelijk naar binnen kan kijken. Het ziet er stijlvol uit, maar is minder handig. Daarnaast beschikt het over een antislip onderkant, die zorgt dat de pan goed blijft staan. En rubbere grip waarbij je jouw handen niet hoeft te branden.

Beoordeling Gusta Slowcooker

De slowcooker scoort een 4.1 op de schaal. van 5. Dit is een ietwat lagere score dan we gewend zijn bij andere slowcookers, vanwege het gebruik van een keramische deksel. Je kan er niet doorheen kijken, waardoor. je niet weet hoe het met jouw gerecht gaat, zonder de deksel omhoog te tillen. Verder ziet de slowcooker er goed uit en doet het wat het moet doen, slowcooken

Soortgelijke slowcookers

Waar letten we op bij het beoordelen van een slowcooker?

Bij het beoordelen van slowcookers zijn er verschillende onderdelen waarop we de slowcooker scoren. Allereerst zijn het bovenstaande onderdelen, zoals duurzaamheid, de functies die de slowcooker bezit. Dit zijn allemaal onderdelen die we hard kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een aantal subjectieve onderdelen. Hierbij kijken we naar onze eigen ervaringen met de slowcooker, maar ook hoe andere de slowcooker ervaren. Hierbij speuren we heel het internet af om voor jou de juiste review en betrouwbare review neer kunnen zetten. Heb je nog vragen? Stel ze graag.