Russell Hobbs 6 liter Searing Maxicook review

Russell Hobbs 6 liter Searing Maxicook

Russell Hobbs 6 liter is een Brits merk, dat bekend staat om haar keukenapparatuur. Onder deze keukenapparatuur verkopen ze ook de slowcookers. Deze zijn redelijk populair in Nederland, vanwege de geavanceerde mogelijkheden en het makkelijk in gebruik hebben.

Russell Hobbs 6 liter Searing MaxicookScore
Grootte6L
Vermogen200W
Programma’s/standenLOW, HIGH & Warm
Materiaalaluminium
PrijsklasseMedium
VaatwasserbestendigNee
Uitneembare binnenkantJa
BedieningsgemakGemiddeld
Beoordeling4.8/5

Prijs/kwaliteit Russell Hobbs 6 liter Searing Maxicook

De Russell Hobbs 6 liter slowcooker is een redelijke grootte slowcooker vergeleken met alle andere slowcookers die we hebben getest. Daarnaast is de slowcooker qua prijs in gemiddelde segment, wat logisch is voor deze inhoud. Ben je op zoek naar een grote slowcooker, dan is deze slowcooker van Russell Hobbs perfect in prijs/kwaliteit.

Duurzaamheid

Een slowcooker is in het algemeen redelijk duurzaam. Met de energieprijzen is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden uiteraard. De rusell hobbs slowcooker} verbruikt 200W, wat lager is dan het gemiddelde. Dit maakt hem ietwat duurzamer, zeker omdat de slowcooker ook groter is dan de gemiddelde slowcooker.

Materiaal Russell Hobbs 6 liter Searing Maxicook

De slowcooker is gemaakt met een aluminium binnenkant. Dit heeft verschillende voordelen, namelijk dat het een stevige pan is. De pan kan dan ook gemakkelijk tegen een stootje, maar kijk uit dat. de pan niet deukt. Dit zou zonde zijn en kan ervoor zorgen dat de pan niet meer in het geheel past. Daarnaast zorgt de aluminium binnenkant ervoor dat de pan in de oven kan, maar ook op het fornuis. Hiermee kan je vlees van tevoren braden, zonder dat je een andere pan hoeft te gebruiken. Dit scheelt weer in de afwas! Daarnaast heeft de slowcooker een glazen deksel, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kan kijken. Hierdoor kan je zien of het goed gaat met jouw gerecht. Daarnaast beschikt het over een antislip onderkant, die zorgt dat de pan goed blijft staan. En rubbere grip waarbij je jouw handen niet hoeft te branden.

Beoordeling Russell Hobbs 6 liter Searing Maxicook

De Russell Hobbs slowcooker scoort op veel vlakken goed. Hij is groot, gemiddeld in prijsklasse maar qua prijs/kwaliteit erg goed. Verder is de slowcooker redelijk duurzaam. Daarnaast heeft de slowcooker verschillende geavanceerde mogelijkheden, waarbij het gebruiksgemak niet heel lastig is. Om deze reden scoort deze slowcooker een 4.8 op de schaal van 5.

Opvallend

Opvallend voor deze slowcooker is de geeavanceerde functies. Je kan de slowcooker tot 12 uur vooruit timen, daarnaast gaat deze waneer de tijd is verstreken automatisch op de warmhoudstand. Hierdoor wordt jouw eten niet doorgegaard, maar blijft het wel lekker warm. Ideaal!

Soortgelijke slowcookers

  • Russell Hobbs 3.5 liter Chalkboard
  • Rusell Hobbs Searing 3.5 liter

Waar letten we op bij het beoordelen van een slowcooker?

Bij het beoordelen van slowcookers zijn er verschillende onderdelen waarop we de slowcooker scoren. Allereerst zijn het bovenstaande onderdelen, zoals duurzaamheid, de functies die de slowcooker bezit. Dit zijn allemaal onderdelen die we hard kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een aantal subjectieve onderdelen. Hierbij kijken we naar onze eigen ervaringen met de slowcooker, maar ook hoe andere de slowcooker ervaren. Hierbij speuren we heel het internet af om voor jou de juiste review en betrouwbare review neer kunnen zetten. Heb je nog vragen? Stel ze graag.