Ga terug
rice, risotto, vegetables-4457143.jpg

36 Eenpansgerechten uit de slowcooker

Recept afdrukken
36 heerlijke eenpansgerechten uit de slowcooker
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Trefwoord Vegetarisch
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 2 uur 15 minuten
Porties 4

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 4 tenen knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 200 g kastanjechampignons
  • 125 ml witte wijn
  • 8 dl groente bouillon
  • 250 g risotto rijst
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel peper

Instructies

  • Snij de ui en champignons, en pers de knoflook fijn.
  • Bak de ui en knoflook in een pan glazig
  • Voeg alle ingredienten toe in de slowcooker
  • Zet de slowcooker op 2 uur en 15 minuten op HIGH, check dan of de rijst goed doorgekookt is. De risotto rijst mag niet hard zijn, maar nog wel en bite hebben. Zo niet dan verleng de tijd totdat deze wel goed is naar wens. Er kan wat vocht aan de bovenkant blijven zitten, dit is niet erg.