Malse spareribs uit de slowcooker, laat ze van het bot afglijden,
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord varkensvlees
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 9 uuruur30 minutenmin
Porties 4
calorieën 415
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
1,5kgSpareribs
350mlBBQ saus
2blokjesbouillonvoorkeur varkensbouillon of anders rund
2laurierbladen
1theelepelkorianderzaad
1theelepelmosterdzaad
1theelepelpeperkorrels
Instructies
Voeg 75 ml BBQ saus in de slowcooker. Voeg hieraan de spareribs en alle overige ingredienten. Voeg aan de slowcooker water toe, totdat alle ribs onder water staan. Kan +/- 1 tot 1,5 liter zijn.
Zet de slowcooker 9 uur op LOW. Totdat het vlees mals is. Verwarm de oven op 200 graden voor.
Haal de spareribs voorzichtig uit de slowcooker. Laat de overige BBQ saus over de ribs stromen. Doe dit voorzichtig zodat het vlees niet van het bot af valt. Als allespare ribs onder zitten, zet deze dan nog in de oven voor 20-30 minuten.