Ga terug
brown bread on white ceramic plate

Pulled pork uit de slowcooker

Recept afdrukken
Heerlijke pulled pork uit de slowcooker, ideaal voor een broodje of om los te eten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord varkensvlees
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 6 uur
Porties 8

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediƫnten

  • 1,8 kg varkensprocureur Mag ook iets meer of minder zijn, zolang het maar een geheel is
  • 30 ml Worchestershire saus
  • 4 tenen knoflook
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 40 g Bruine suiker
  • 2 theelepels zout
  • 0,5 theelepel peper
  • 120 ml barbecuesaus

Instructies

  • Pak een klein schaaltje en combineer de paprikapoeder, suiker, zout en peper
  • Snij de knoflook in kleine stukjes, een stuk of 8-10 in totaal. Maak kleine sneetjes in de varkensprocreur en plaats daar de knoflook in. Wrijf daarna de kruidenmix van de vorige stap in de varkensprocureur
  • Plaats het vlees in de slowcooker en giet de saus over de varkensprocureur
  • Zet de slowcooker voor 8-10 uur op LOW of 5 uur op HIGH met de deksel erop, afhankelijk van jouw grootte van het vlees. Twijfel je of die goed is, zet hem dan nog 30 minuten langer aan.
  • Gebruik twee vorken om de varkensprocureur los te maken van elkaar en mix met de barbecuesaus.
  • Smakelijk eten!