Heerlijke pulled pork uit de slowcooker, ideaal voor een broodje of om los te eten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord varkensvlees
Voorbereidingstijd 20 minutenmin
Bereidingstijd 6 uuruur
Porties 8
Equipment
Slowcooker
Ingrediƫnten
1,8kgvarkensprocureurMag ook iets meer of minder zijn, zolang het maar een geheel is
30mlWorchestershire saus
4tenenknoflook
2theelepelspaprikapoeder
40gBruine suiker
2theelepelszout
0,5theelepelpeper
120mlbarbecuesaus
Instructies
Pak een klein schaaltje en combineer de paprikapoeder, suiker, zout en peper
Snij de knoflook in kleine stukjes, een stuk of 8-10 in totaal. Maak kleine sneetjes in de varkensprocreur en plaats daar de knoflook in. Wrijf daarna de kruidenmix van de vorige stap in de varkensprocureur
Plaats het vlees in de slowcooker en giet de saus over de varkensprocureur
Zet de slowcooker voor 8-10 uur op LOW of 5 uur op HIGH met de deksel erop, afhankelijk van jouw grootte van het vlees. Twijfel je of die goed is, zet hem dan nog 30 minuten langer aan.
Gebruik twee vorken om de varkensprocureur los te maken van elkaar en mix met de barbecuesaus.