Short ribs uit de slowcooker
Recept afdrukken
Heerlijke short ribs tot ze van het bot afvallen, genieten.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord rundvlees
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 8 uur uur
- 1,8 kg short ribs Ongeveer 8 ribs
- 350 ml runderbouillon
- 30 ml worchestershiresaus
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uipoeder
- 1 tak verse rozemarijn
Kruid de ribs met zout en peper. Zet een pan op hoog vuur en bak de ribs aan vier kanten, ieder ongeveer 1 minuut.
Plaats de runderbouillon, worchestershiresaus, knoflookpoeder, uipoeder, in de slowcooker en meng door elkaar heen.
Plaats de ribs in de slowcooker en plaats de rozemarijn hier overheen.
Zet de slowcooker op LOW voor 6-8 uur. Tot het vlees zo zacht is dat het bijna van het bot af valt.
Smakelijk eten