Ga terug
rib eye steak on a wooden board

Slowcooker biefstuk met aardappelen

Recept afdrukken
Malse biefstuk met aardaappelen uit de slowcooker
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord rundvlees
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 7 uur
Porties 2
calorieën 366

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediënten

  • 2 biefstukken
  • 1 eetlepel uipoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 1 blokje runderbouilon
  • 350 ml water
  • 4 aardappels gesneden in kwartjes

Instructies

  • Leg de biefstukken in het midden van de slowcooker. Leg de gesneden aardappelen hier omheen.
  • Mix het (warme) water met het runderbouillonblokje en voeg toe in de slowcooker. Doe hier overheen de overige kruiden. Zet de slowcooker voor 6-8 uur op LOW of 3-4 op HIGH op basis van hoe jij de steak zou willen.
  • Smakelijk eten.