Snel stoofvlees op tafel, geen probleem met de multicooker
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
Trefwoord Multicooker
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 20 uuruur
Porties 4
Equipment
Multicooker
Ingrediƫnten
900grunderriblappengrove stukken gesneden
30gbloem
0,5theelepelzout
0,5theelepelpeper
500mlrunderboullon
4wortelsplakjes
3aardappelsblokjes gesneden
1uigesnipperd
1theelepelworchestshiresaus
1theelepelpaprikapoeder
2tenenknoflook
1stengelbleekselderij
1laurierblad
maizenaoptioneel
Instructies
Maak een mix van bloem, zout en peper en wrijf de runderriblappen hiermee in.
Bak de runderriblappen in de multicooker met de saute stand.
Voeg alle andere ingrediƫnten toe (behalve maizena) en roer goed door elkaar heen. Zet de multicooker op 18 minuten op high pressure en laat 12 minuten vanzelf afbouwen. Haal ahndmatig de ret van de druk af.
Is de saus nog te waterig, dan kan je deze dikker maken door wat maizena toe te voegen.