Risotto uit de multicooker
Recept afdrukken
Lekkere risotto in een handomdraai klaar, snel uit de multicooker
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
- 275 g risottorijst
- 750 ml bouillon
- 400 g kastanjechampignons schoongemaakt en gesneden
- 2 tenen knoflook fijn gehakt
- 1 ui gesneden
- 400 g spinazie
- 100 g truffeltapenade
- 75 g parmezaanse kaas
Sauteer de ui, champignons en de knoflook kort in de pan. Bak hierbij de risotto kort mee en voeg de bouillon toe en roer tot het kookt.
Zet de multicooker 8 minuten op high pressure en 2 minuten op delayed pressure. Wok in de tussentijd de spinazie
Roer de parmezaanse kaas en de truffeltapenade er doorheen. Roer uiteindelijk de spinazie er ook doorheen.
Smakelijk eten!