Kip Ketjap uit de slowcooker
Recept afdrukken
Heerlijke, maar ook gemakkelijke kip ketjap uit de slowcooker
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraan
Trefwoord kip
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 6 uur uur
- 600 g kipdijfilet
- 1 ui gesnipperd
- 3 tenen knoflook geperst
- 400 g sperziebonen in grove stukken gesneden
- 250 ml kippenbouillon
- 100 ml ketjap
- 1/3 theelepel gemberpoeder
- 0,5 theelepel maizena
- 30 g gefrituurde ui
Plaats de kip met ui, knoflook en sperziebonen in de slowcooker. Plaats hier overheen de ketjap, kippenbouillon en gemberpoeder.
Zet de slowcooker 6 uur op LOW
Meng de saus eventueel met maizena als deze te dun is.
Serveer met rijst en garneer met gefrituurde uien
Smakelijk eten!