Ga terug
cooked food with sauce in a bowl

Hachee slowcooker

Recept afdrukken
Heerlijke hollandse hachee uit de slowcooker.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
Trefwoord rundvlees
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 6 uur
Porties 4

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediƫnten

  • 800 g riblappen of hacheevlees
  • 3 grote uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 plak ontbijkoek
  • 2 gedroogde laurierbladen
  • 4 kruidnagels
  • 3 eetlepels rode wijnazijn
  • 300 ml runderbouillon
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Instructies

  • Wrijf de riblappen in met zout en peper. Snij de riblappen in grove blokken van 2 centimeter. Snij daarnaast de uien in grove ringen en pers de knoflook.
  • Plaats de riblappen, uien, knoflook, verkruimelde ontbijtkoek, rodewijnazijn, runderbouillon, laurierbladen en de kruidnagels in de slowcooker.
  • Zet de Slowcooker 6 uur op HIGH, de eerste 5 uur met deksel, het laatste uur zonder deksel.
  • Haal de kruidnagels en de laurierbladen uit de slowcooker voor het serveren.
  • Smakelijk eten!