Knoflook & parmezaanse kip uit de slowcooker
Recept afdrukken
Heerlijke kip uit de slowcooker met knoflook en parmezaanse kip
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraan
Trefwoord kip
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 8 uur uur
- 900 g kippendijfilet
- 400 g rode aardappelen gesneden in kwartjes
- 10 g boter
- 5 tenen knoflook geperst
- 10 g verse tijm
- 5 g verse peterselie
- 30 g parmezaanse kaas eventueel meer voor de topping
- 3 eetlepels olijfolie
- zeezout
- peper
Bak in een pan heel kort (2 min) de kip met zout en peper, totdat het een bruin laagje heeft op hoog vuur
Plaats in de slowcooker, de aardappel, boter, knoflook, tijm, peterselie, parmezaanse kaas, olijfolie en de kip.
Zet de slowcooker 8 uur LOW of 4 uur op HIGH.
Garneer met extra parmezaanse kaas