Heerlijke stoofvlees uit de slowcooker, te combineren met alle gerechten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
Trefwoord rundvlees
Voorbereidingstijd 20 minutenmin
Bereidingstijd 10 uuruur
Porties 6
Equipment
Slowcooker
Ingrediƫnten
900grunderriblappenin grove stukken gesneden
30gbloem
0,5theelepelzout
0,5theelepelpeper
180mlrunderbouillion
4wortelsin plakjes gesneden
3aardappelenin blokjes gesneden
1uigesnipperd
1theelepelworchestshiresaus
1theelepelpaprikapoeder
2tenenknoflookgeperst
1stengelbleekselderij
1laurierblad
Instructies
Plaats de runderriblappen aan de onderkant van de slowcooker
Maak een mix van het bloem, zout en peper en wrijf dit in het vlees, totdat de runderriblappen bedekt zijn hiermee.
Voeg de runderbouillon, wortels, aardappels, ui, worchestshiresaus, paprikapoeder, knoflook, bleekselderij toe en roer om het te mixen.
Voeg als laatste het laurierblad toe en plaats de deksel op de slowcooker. Zet de slowcooker voor 8-10 uur op LOW. Om te checken of het vlees goed gaar is, zou je met een lepel het vlees moeten kunnen doormidden halen.