600gramsalsaof tomaten uit blik met italiaanse kruiden
2eetlepelskoriander
1theelepelkomijn
0,5theelepelchilipoeder
zout en pepernaar smaak
6grotepaprika's
Instructies
Meng in een grote kom het gehakt, rijst, 2/3e van de kaas, zwarte bonen, mais, de helft van de salsa, koriander, komijn en chilipoeder. Snij bij de paprika's de top eraf en haal de pitten weg.
Doe de andere helft van de tomatensalsa in de slowcooker. Heb je te weinig tomatensalsa, dan kan je eventueel ook 300ml bouillon gebruiken. Vul de paprika's met het mengsel en leg deze in de slowcooker op een manier hoe ze niet kunnen vallen. Zet de slowcooker 4-6 uur op LOW, afhankelijk van de grootte van de paprika
Strooi de overgebleven kaas nog over de gevulde paprika's en zet deze nog een 15 minuten op LOW tot de kaas is gesmolten.
Serveer de gevulde paprika's meteen als ze klaar zijn. Haal ze uit de slowcooker met een lepel.