zachte schouderkarbonade uit de slowcooker, heerlijk mals zoals het vlees op zijn best is.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord varkensvlees
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 6 uuruur
Porties 6
Equipment
Slowcooker
Ingrediƫnten
6stukkenschouderkarbonadeongeveer 1,5 kilo
1theelepelgrof zout
0,5theelepelpeper
0,5theelepelknoflookpoeder
0,5theelepelkomijn
0,5theelepelgedroogde droge rozemarijn
2theelepelVan Beekum KarbonadekruidenIn plaats van alle vorige kruiden
Instructies
Combineer alle kruiden in een klein bakje. Schudt de kruiden goed door elkaar
Plaats de schouderkarbonade in de slowcooker en wrijf de kruiden er per schouderkarbonade zacht in.
Zet de slowcooker voor 6 uur op LOW. Heb je dunne schouderkarbonades, dan is 5 uur ook prima.
Bak de schouderkarbonade nog 1-2 minuten in de pan voor een extra krokante bite. Voeg hierbij ook de jus, die in de slowcooker is achtergebleven ook toe.
Enjoy, serveertip: serveer de schouderkarbonades met aardappelpuree